08 August 2007

Bastaholmen-Esterön ca 30 km


Såhär ligger det till, om planen håller så borde vi vara i Haparanda på fredag. Om det är något man har lärt sig på resan, så är det att inte ta ut något i förskott, så det låter jag bli. Men nu vet ni iallafall hur tankebanorna går.

Per, på Bastaholmen, hjälpte oss med lite taktiska vägval, och dagens och morgondagens paddling är lagda efter dem.

Vi vaknade vid halv 5 i morse och drog iväg i normal tid. Allt flöt på och Peter fick axeln till att må bättre.

Det flyger en massa tankar genom huvudet nu när man paddlar, det beror nog dels på avstånden här uppe och dels på att vädret är bra och allt flyter. Skönt är det iallafall.

Dom senaste dagarna har tältplats varit svår att hitta, så även idag. Men Per som vi mötte igår hade känningar även i denhär delen av skärgården, så inatt bor vi på en av traktens få sandstränder tillhörandes Åsa, Pers avlägnsna kusin. Stort tack till er båda.

Imorgon väntar en lång öppen passage, spännande!

Är det någon som har något bra tips mot mygg? Dom är nog finsmakare och tycks älska rariteter, som skåneblod... Godnatt

3 comments:

Anonymous said...

Tält är det bästa skyddet och "mygga" är det näst bästa. Nu är det bara slutspurten kvar så bit i och njut. Ta en sväng förbi Finland oxå, det var fint och exotiskt även om det kanske inte var meningen att hamna där ;)

/Daniel

Anonymous said...

Tjena Jon. kul att se att du har kommit så långt. känns inte som det var så länge sen du var hos oss på muskö. men det är de tydligen. måste kännas konstigt att det snart är slut, men det måste vara skönt att veta att du kan åka hem och sova i din egen säng om mindre än en vecka. den skulle iallafall jag längta efter . ( och familjen)

ha det bäst..

familjen på muskö

Anonymous said...

hej jon hoppas allt är bra och allt går som du har tängt dig ska bli roligt att se dig sen när du komme hem så vi kan träna igen på uv rubby igen det ska bli roligt att höra hur du har haft det på dit äventyr . och vad du har för ider till dit nesta äventyr ler ;) hadet så bra johan eriksson .