06 August 2007

Furuögrund-Bondön 48km


Lyckan höll i sig! Jag vaknade till en äkta högsommar morgon, det kunde inte starta bättre. Vi låg i en gästhamn, så lyx såsom varmvatten och toalett som spolar fanns till vårt förfogande. Man kände sig som en prins!

Om dagens paddling behöver inte nämnas mycket mer än att allt föll på plats igen. Vågar man tro att detta ska hålla i sig fram till slutet. Nej, det är nog bäst att inte säga förmycket...

Vi har nu passerat Piteå, det känns som en milstolpe!

Dagens reflektion:
Det är svårt att hålla vätskebalansen på en bra nivå i kroppen. Och det är bra att kunna kissa i flaska, för att bli av med förbrukad vätska. Börjar jag bli tjatig !?

3 comments:

Anonymous said...

jag hoppas att det inte är samma flaska du använder varje gång =P

Anonymous said...

Hallå! Det låter som om ni har det fortsatt bra. Vilken spännande resa ni har gjort! Lycka till på slutspurten, och kissa på bara. : )

Sofia, Sörfillingen

Anonymous said...

Vi på Söder i Helsingborg har följt dina öden via Eniro. Du har nog haft lite tur med älgen för dom väger ju lite grand och har verkligen vassa klövar. Dina färder i dessa farvatten har varit betydligt mer framgångsrika än de, som gjordes av den svenska flottan år 1808 - 1809. Din marina planering har varit bättre än Gustav IV Adolfs. Välkommen hem så småningom önskar Ulf och Monia.