08 July 2007

Ramsan-Öregrund 22km


Fastän man är skåning på bortaplan, hittar regnet en. Tankarna har under den gångna veckan kretsat kring allt regn som fallit över södra Sverige, och hur skönt det är att man inte befinner sig just där. Men man skall aldrig ropa hej förtidigt. Idag har vi fått smaka på den blöta sommaren...

Vi (jag och peter) vaknade 04, fast beslutna om att ta oss från Ramsan. Mat och vatten var slut för min del och i Öregrund fanns det vi behövde.

Paddlingen utfördes i bitvis stökig sjö och kämpig motvind. Regnet försämrade sikten såpass mycket att vi var tvugna att navigera efter Peters GPS. Efter ca 4 timmar nådde vi målet. En camping där vi nu hyrt in oss i en stuga. Lite väl lyxigt kan tyckas. Men kläderna måste torkas. Mögel har börjat växa på mina plagg.

2 comments:

eriksjos said...

oj, vad ni kämpar. bra jobbat! hälsa peter och hoppas ni får lite medvind. vi sitter på en kobbe på åland, inte alls dumt!

Anonymous said...

Iuh, va äckligt! we tried to call you yesterday, but you were probably sleeping. ha det najs, nu ska jag spela tv-spel:) kram