13 May 2007

Ca 20 km paddlat!


Idag har jag tagit mig strax söder om kungshamn. En trevlig paddeldag med en hel del vind. Marcus anslöt på kvällen och vi gör sällskap en vecka framöver. Som ni alla nog vet heter min kajak Tuva (mest för att det är ett vackert namn men också lite för att tuva är namnet på en ruskigt snygg skådespelerska). Jag kom på att mitt vapen på resan (paddeln) också behöver ett passande namn. Gärna nått koolt namn. Jag behöver förslag! Tack för idag!

7 comments:

Anonymous said...

Jag tycker den ska heta Jessica efter den uppoffringen jag gjorde idag ;)
Aaaj!!! min rumpa!
Kram

Bjarne & Fredrik said...

Döp den efter hunden som ville äta upp din knäckemacka idag. "Bombus"

Anonymous said...

Kul att följa dig på din resa, hoppas allt går bra. Till o med min mamma följer din resa på bloggen ;) Paddeln kan ju hela Palle, lite enkelt kanske men :) Kämpa på! //Walderyd

Anonymous said...

waah, du vet att du paddlar på en av världens mysigaste ställen nu va? vi hade båten där uppe i somras, hängde på dom flesta ställena mellan grebbestad och göteborg, fucking oslagbart :) smögen är stället att vara på under säsong, vet inte om där är nån action nu, men bara hamnen i sig är värd en titt!

kör hårt nu och ha det underbart /annelie

susanne said...

Hej
Kul att följa dig, en av dagens höjdpunkter att läsa din blogg. Så mycket liv har jag själv :o)
Tänkte ringa dej på fredag eller lördag som kommer för en liten intervju till tidningen. Så nu är du förvarnad. Tänkte att det kanske är dags med en artikel om din resa. Skulle ju kunna intervjua dej varenda dag känns det som men tycker chefen är mer lagom. Take care!
Susanne Lokaltidningen Hbg

Anonymous said...

Novotny tycker jag paddlen ska heta. för det heter Tuva i efternamn.

Anonymous said...

SARA !!!