17 May 2007

Psykning på hög nivå!


Mitt självförtroende fick sig en hård smäll hos familjen Ivarson. Efter att ha avnjutit en utsökt middag plockade far och son fram stora Sverigekartan. Det vänstra fingret visar min possition och det högra fingret visar målet i Haparanda!

7 comments:

Anonymous said...

Ooooj!
Ja, det är ju en liiiten bit kvar...
Men det klarar du!
Med alla snälla människors hjälp o alla som följer dig här o "hejar på " så kan det ju inte annat än gå som en dans...
Kram Jessica

Anonymous said...

O skulle du inte orka komma runt, så kommer vi o hämtar dig:) fast, nu vet ju vi att du klarar det så... det lär inte behövas!

Anonymous said...

Hej Jon!
Vad kul att kunna följa din resa på din blog. Min svåger är precis på väg ut i ett äventyr också - han ska segla hem en 34 fots segelbåt från Usa! Han fick genast problem - stort oväder innan Bermuda - seglet gick sönder och han fick återvända till Daytona i Florida. Dock mattas inte lusten - snarare tvärt om! Syrran körde i sju timmar för att leverera ett nytt segel och förmodligen är han på väg igen...

Vem är det då som skriver?? Kommer du ihåg lägerskolan på Söderåsen för ett par år sedan? Eva Bäcklund - lärare på Västra och Frida Bäcklunds mamma). Tänker ha stenkoll på din blog! Jättekul!
Var rädd om dig och ta inga onödiga risker!

Bjarne & Fredrik said...

Ja du... du har en bit kvar.
Hälsningar vi på Sotenäs Camping

Anonymous said...

du är grym!

hälsningar lisas storasyster

Anonymous said...

hej john hoppas allt är bra med dig och tuva håller ihop . när beräknar du vara i göteborg ? och närma dig hbg igen ? . tängte köra upp till göteborg till flickan som jobbar tängte slå två fluger i en smäll och vinka till dig heheheh ;) ha det gött johan

Anonymous said...

Fan vad cool du är jon!
keep on paddla:D
Kommer gå skit bra det här!
kramar Marlene