27 May 2007

Varberg-Ugglarp 41km


Det har varit en låång dag idag. Det finns inte så mycket att berätta. Jag har paddlat mest hela dagen. Stannade kort i Glommen i förmiddags. Nu ligger jag nere vid stranden och hoppas på att slippa regn inatt.

5 comments:

Anonymous said...

Vi checka läget lite i kartboken igår, så vi har stenkoll på dig! hoppas vi kan fixa det så vi kan träffas, men bara paddla på du så löser det sig. Rasmus är på jobbet nu, han stack halv fem inatt, trevligt. jättekul o somna tillsammans o vakna själv. Inte alls! nu ska jag bara hoppa in i duschen, sen ska jag skriva upp o dra hemåt. min studsmatta väntar på mig ju! hoppas det gick bra med kossorna, du kanske kunde få nån mjölk från dom? haha. ojdå, nu blev det ett sånt där långt inlägg, kan inte hjälpas. ha det varmt! // Anja

Heddan said...

hallå Jon! Jag ser att artlistan växer minsann, kossor inte illa! Kan du inte berätta vad du lärt dig hittills? Om dig själv, om omvärden, om nuläget om livet. Behov och begär, romantik och sordi. Vilka ögonblick gör starkast intryck på dig? Vilken låt följer dig i lurarna, eller är den radion? För mig har mina Laakso pojkar lyckats med Italy Vs Helsinkilåten men även Marie Fredriksson har rotats fram ur gömmorna. Kanske hon kan inspirera med låten "den bästa dagen". Puff, puff i rätt riktnig!

Heddan

Anonymous said...

Hejhejhej jon! verkar som du har en väldigt bra o spännande trip runt sverige. skoj att kika in o läsa hur du har det... lycka till med alla bravader nu... kram fanny

Anders H said...

Hejsan Jon !!
Hörde av Sara H att du är intresserad av Krosbu i höst. Du vet att du alltid är välkommen med - nu kanske du har kondition så det räcker till !!
Lev väl, meditera o paddla hälsar en gammal (nåja) paddlare som haft kajak sen han var tretton !
Anders

Anonymous said...

Kämpa på Jon!
Varberg är mina hemtrakter en otroligt vacker del av västkusten.
Anna