09 May 2007

Händelserik dag


Tisdagen spenderades tillsammans med Wello och Anita. (Nog dom absolut snällaste och givmildaste människor jag mött) vi han med att tvätta fasaden på deras stuga (bilden). Ett besok på norby köpcenter samt en sightseeing runt svinesund. (Man måste få ha det bra ibland också som äventyrare)!!!

5 comments:

Anonymous said...

Kollade på kartan, wow, du är ganska långt iväg! lyssnade på radion också, har med hört att höga kusten ska vara jättefin! hur smakar maten? =P

Anonymous said...

Hejsan,
såg din post om diskmedel.. själv kör jag med sand/grus och havsvatten. Fungerar förvånansvärt bra,men valet är ju fritt ;-).

Hoppas allt är bra och att du inte psykar ut som jag gjorde för någon vecka sedan. Ett tips när du närmar dig Hunnebostrand är att inte gå på utsidan, gå hellre lite sydost om udden och sikta in dig på sotekanal. Den gör livet lite enklare... vet inte om du kan läsa tips på siten men någon vänlig själ med ditt mobilnummer kanske kan vidarebefordra detta med SMS?

Hoppas du får en fortsatt trevlig resa och hanterbart vatten.

/Ola
1:a startande HBB -07
1:a som bröt

Anonymous said...

Hej Jon!:D hoppas du är riktigt mätt och belåten nu:) ta dig in till den stora ön innan de blir mörkt så du kan sova lugnt och tryggt där!! Ha de! /Elin

Anonymous said...

Tjenna, Jon
Du verkar ju ha det bra på äventyret :), lycka till med fortsättningen. /Simon Uv-Rugbyn

Anonymous said...

Hoppas du inte handlade något när du fick skuts till köpcentret.
2. Färden skall företagas i enmanskajak som långfärd, d.v.s. all utrustning jämte proviant, kartor och/eller sjökort skall medföras ombord av paddlaren själv. Byte av kajak eller rendezvous med följebil eller dylikt för komplettering eller avlastning är inte tillåtet.