10 May 2007

På tur!


Det viktigaste är att hålla humöret uppe! Jag tänkte passa på att be om lite tips på tidsfördriv och motivationsgympa. (Hoppas mobilen slutar strula)

8 comments:

Anonymous said...

Yo man! Kan du inte börja pyssla med något? Typ virka/fläta träkorgar, nyckelringar eller något. Så kan du lämna dem hos shyssta människor du träffar på vägen. Jag har sjukt kasst med smörknivar. Det kan du få tälja till mig.

Håll humöret uppe! Tänk på dina barnbarn och hur cool deras morfar/farfar kommer vara i deras ögon när du sitter i din gungstol och berättar om Tuva. Och alla hotta bejbs du kommer få i höst när du kommer tillbaka alldeles solbränd och tuff.

Kram från mig

otto said...

Hej Jon
Jag kollade vinden i morgon och den kommer att ligga mellan 2-6 meter vilket borde innebära att du fixar "tjuren" utan problem. Vad gäller motivationen så tänk så här: Jag är mitt i livet och gör exakt det jag mest av allt vill, jag är extremt privilligierad och det finns många som avundas det jag gör och får uppleva. Att det sen kan vara ett helvete att sova själv på en sketen kobbe mitt ute i skärgården är ju en del av det du upplever. Runt om i landet finns det massor av människor som sover i sina dyra hästensängar, i sina dyra lägenheter och 54 TV-kanaler på sin 42-tummare och ändå har ångest och mår skit. Då mår jag heller lite taskigt i ett tält i havsbandet och känner att jag lever. Smärta är att leva, att må taskigt och tycka det är ensamt i tältet mitt i natten och vara skiträdd är också att leva. Det är det vanliga livet på hemma plan med jobb och ansvar som man kan ifrågasätta om det är det som är livet. Upp med hakan och kör på!

Otto

Late said...

Hej Jon!
Der är bara att ta det lugnt och samla krafter. Du har säkert någon typ av böcker. Läs och vila. Du behöver säkert dina krafter, Bohus, Hallands och norra Skånekusten kan vara tuffa.
Lycka till
Late

Anonymous said...

jag håller med Otto! här går man o har allt, o ändå mår man skit! helt sjukt ju!

Marcus said...

Hallå mannen! Bara ett par dagar kvar till jag möter upp! Hoppas det går bra i dag så vi slipper köra så långt! Har ju trotsallt kännt på min kajak i 3h så det kommer nog att gå bra! Hört att rulla tummarna funkar för att döda tid! Provat det i bland!!!

MVH

Snart en del av expedition tuva och jag 2007!

Marcus

Anonymous said...

Försök få tältgolvet fritt från sand.... det kan hålla dig sysselsatt i flera timmar:-).

Anonymous said...

Klart att bu kan börja virka eller sticka, om du vill vara som Sverre och grabbarna i Swedish Posse(y):) Eller så gör du som emil och täljer gubbar..... Eller så lär du dig att gå på vatten. har hört att det finns väl ganska gott om det där du är....

Lycka till och såånnna grejor....

Filiph

rompa said...

Hej Jon jag vet ett bra sätt att fördriva tiden Du kan ju alltid segelflyga, nä jag bara skojar prova med att slänga ut ett bottenmete det både slår ihjäl tid och fyller magen om du får napp

kämpa på

Rompa