15 May 2007

Sotenäs camping dag 2....


Det har gått förvånansvärt lätt att dryga ut tiden idag. Det har kanske lite med att göra att vi är två nu. Vi har bland annat hunnit med att torka blöta tält och en rejäl prommenad från Smögen. Vi fick skjuts ut till ön av en av killarna på campingen, vi antar att han ville ge oss en bild av hur vilt havet kan vara här ute, för vi kördes långt ut till smögens västra spets där vågorna slår hårt mot klipporna. Hursomhellst blev det en vacker vandring. Vi har nu fått lite tips om morgondagens etapp av en expert på vattnen häromkring och känner oss laddade. Vi vill tacka alla här för en trevlig vistelse! Sen ska jag avsluta med att säga att jag fortfarane hoppas på fler namnförslag på paddeln!

4 comments:

Anonymous said...

är inte det ett bra tidsfördriv, att komma på namn? kram

Anonymous said...

Vad sägs om Eva? När saknar mamma så kan du tänka att du ändå har henne nära och håller henne i handen varje dag! Gulligt så det nästan gör ont.

Ann - Strasbourg said...

Bon jour Jon. Efter att ha talat med mamma paddel idag, har jag läst om ditt äventyr fram tills nu. Där är ruter i dig!!!!!
Nu kommer jag att följa dig dagligen, och vara lika orolig som hon. LYCKA TILL!!!!!!!!!!!!!!

Har du provat SU-DU-KU, jättebra tidsfördriv, där du far gnugga geniknölarna.

Ursäkta man jag har inga pricar pa den franska franska datorn till aa och ae. Kram Ann

Anonymous said...

har precis hittat in på din sida för första gången. Måste säga att jag sitter här och blir nästan tårögd av stolthet över att jag faktiskt känner dig, du fantastiska äventyrsmänniska, nu kommer jag att läsa om dig varje dag, hälsa markus.
Kram Anna